UWV en gemeenten

Vos Opmaat Consultancy is officieel door UWV erkend als jobcoachorganisatie en reïntegratiebureau. Wij ondersteunen UWV en gemeenten in het kader van de wet arbeidsparticipatie en werkgelegenheid. Deze trajecten zijn geschikt voor mensen vanuit de ziektewet (ZW) of met een afstand tot de arbeidsmarkt (WAJONG, WIA, AG). Wij voeren drie verschillende trajecten uit: Jobcoaching, Werkfit maken en Naar Werk.

Jobcoaching

Wij begeleiden Wajong-kandidaten en mensen met WIA naar en op de werkplek. Hierbij willen we de unieke talenten van iedere cliënt naar boven laten komen. Dit doen we op een praktische en zeer persoonlijke manier, waarbij het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt, het vinden van duurzaam passend werk en het ontwikkelen van werknemersvaardigheden centraal staat.

Werkfit Maken

Een Werkfit Maken-traject is erop gericht om cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt zo te begeleiden dat ze na het traject in staat zijn de stap naar betaald werk te maken. We houden rekening met persoonlijke omstandigheden en inzetbaarheid. Er wordt per individu onderzocht welke stappen iemand moet maken om werkfit te worden. We bieden ondersteuning, begeleiding en onderzoek maar ook gaan we op zoek naar stagemogelijkheden of een passende leerwerkplek.

Naar Werk

Dit traject wordt ingezet wanneer cliënten klaar zijn om de stap naar betaald werk te maken. Wij ondersteunen het zoeken én vinden van passend werk. Zo zoeken wij vacatures, brengen we cliënten in contact met potentiële werkgevers en geven we hulp bij het sollicitatiegesprek. Als er een passende plek gevonden is, kan soms jobcoaching worden ingezet.