Suzanne de Vries 50 jaar

 

"Na 18 jaar voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt, verloor ik mijn baan. De  wereld stond op z’n kop. Procedures, regelingen, uitkeringen, solliciteren… noem maar op.  

Met mijn baan leek het of ik ook mezelf was kwijt geraakt. 

Wat waren mijn drijfveren, competenties, eigenschappen en vaardigheden?  En solliciteren na 20 jaar? Hoe doe je dat in deze tijd?

Via de Linkedin training van Vos Opmaat Consultancy merkte ik hoe moeilijk het was om een goed profiel op te stellen, doordat ik zoveel twijfels had. De heer Vos adviseerde mij om het zgn. MDI traject te volgen, compleet met vragen over eigenschappen en drijfveren, gesprekken over de uitkomst daarvan en aandacht voor het solliciteren. Wel prijzig, maar dan heb je ook wat. 

 

Zo gezegd, zo gedaan, ik zag het als investering in  mezelf! De vragen waren niet moeilijk. De gesprekken heb ik als leerzaam en zeer respectvol ervaren. Alles was écht op maat van mijn persoon en leervraag.

Uiteindelijk resultaat is dat ik weet waarvoor ik sta. Kort samengevat: mezelf  heb ik (terug)gevonden, nu nog een nieuwe baan! Dat traject ga ik met vertrouwen aan."

 Kunnen wij je helpen? Neem direct contact met ons op!

050-5035568

info@vosopmaat.nl

Ervaringen

"In twee keer raak"

"Ik investeer in mezelf"

"Mijn nieuwe baan"


Keurmerken

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke, doelgerichte en laagdrempelige manier van werken. Dankzij de expertise en ervaring van onze medewerkers hebben wij al veel organisaties kunnen helpen. Met bewezen resultaat!


Vos Opmaat Consultancy heeft een kwaliteitskeurmerk. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut (CRKBO). Onze consultants zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.