Wij vullen elkaar aan en kennen elkaars talenten en dat maakt ons een sterk team in dienst van onze opdrachtgevers

 

Visie

Vos Opmaat Consultancy is een onafhankelijke organisatie die werkt vanuit een samenhangende visie. Een mens is geen 'productiefactor':

  • We hebben respect voor mensen en hun drijfveren, ieder vanuit zijn eigen achtergrond.
  • We vinden een persoonlijke benadering belangrijk; ieder mens en iedere organisatie is uniek.
  • We gaan uit van het inzetten van de talenten en mogelijkheden die een ieder heeft gekregen.
  • We dragen daardoor bij aan het welzijn van de mensen én hun werkomgeving.
  • We willen een betrouwbare en transparante partner zijn die van toegevoegde waarde is voor zowel de medewerker als de organisatie.
  • We erkennen de wederkerigheid tussen mens en organisatie en proberen altijd een win-win te creëren in dit spanningsveld.

Missie

Ons doel is om mens en organisatie effectiever te laten samenwerken, door het talent te benutten dat bij een ieder aanwezig is. Dit zal zowel de medewerker als de organisatie op een hoger niveau brengen.

 

Opmaat

Wij ondersteunen in het ontdekken van talenten en mogelijkheden met betrekking tot werk en adviseren in het goed beheren én inzetten hiervan. Ons doel is dat het resultaat van onze dienstverlening een opmaat, een opstapje, zal zijn naar nieuwe inzichten en een meer harmonieus en doelmatig functioneren in de werkomgeving. Wij zetten wetenschappelijke inzichten om naar de praktijk door het inzetten van gevalideerde instrumenten en een praktische benadering voor de medewerker, het team, directie, bestuur of organisatie. Dit wordt op maat gemaakt, passend bij het probleem dat ons wordt voorgelegd en gericht op de lange termijn.

 Kunnen wij je helpen? Neem direct contact met ons op!

050-5035568

info@vosopmaat.nl

Ervaringen

"In twee keer raak"

"Ik investeer in mezelf"

"Mijn nieuwe baan"


Keurmerken

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke, doelgerichte en laagdrempelige manier van werken. Dankzij de expertise en ervaring van onze medewerkers hebben wij al veel organisaties kunnen helpen. Met bewezen resultaat!


Vos Opmaat Consultancy heeft een kwaliteitskeurmerk. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut (CRKBO). Onze consultants zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.