'Groei is nooit een doel op zichzelf'

 

Henk Vos, oprichter van Vos Opmaat Consultancy, is met recht een mensenmens te noemen. Iemand die altijd ruimte maakt voor mensen en ze echte aandacht geeft. Vanuit zijn ervaring als HR-directeur mobiliteit bij PTT Post, weet hij als geen ander dat de mensen de organisatie maken. Dit neemt hij mee als basis als hij in 2005 Vos Opmaat Consultancy start.

Met zijn visie om de mens niet te zien als productiefactor, zijn focus op talentgericht werken en intern ondernemerschap is Henk zijn tijd ver vooruit. 

Mede door deze waarden, visie en aanpak en met een sterk team van deskundigen wordt Vos Opmaat Consultancy een begrip in de wereld van HR-Advies.

 

De organisatie groeit in vijf jaar tijd van drie naar vijftien medewerkers en tegen de crisis wordt het marktaandeel vergroot en het geloof in de kracht van regionaal en lokaal werken in de praktijk gebracht. "Wij leveren onze dienstverlening op basis van deskundigheid, dat hoef je niet te verkopen maar dat vermarkt zichzelf". Dit blijkt uit het aantal opdrachtgevers dat jaarlijks blijft groeien. 

 

In 2014 stopt Henk als directeur. De visie op talentgericht werken, persoonlijke aandacht en intern ondernemerschap staat nog steeds overeind. Lydia zegt: "Groei is nooit een doel op zichzelf geweest en dat wordt het ook niet; het is een gevolg van de kwaliteit van onze dienstverlening: kennis van zaken ondersteund door wetenschappelijk onderzoek met een praktische benadering. Daarmee willen wij van toegevoegde waarde zijn".

Met deze overtuiging ziet Vos Opmaat Consultancy de toekomst rooskleurig tegemoet.

 

"Door in het talent van medewerkers te investeren wordt het algehele niveau van de organisatie verhoogd. Met als logisch gevolg: voorsprong op de concurrentie, meer onderscheidend vermogen en meer grip op de eigen organisatie."

 

                               mr. Henk Vos (Oprichter Vos Opmaat Consultancy)