Vacature

Junior Consultant

Vos Opmaat Consultancy gelooft in mensen. Mensen maken het verschil.  Het is onze missie om de verbinding te maken tussen de organisatie én de mensen die er werken met als doel om zowel de organisatie als de mensen die er werken te versterken, te ontwikkelen en te laten excelleren, om zo een positief verschil te maken voor het individu, de organisatie en de maatschappij. Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen: Talentmanagement, Teamontwikkeling en Talentontwikkeling.

 

Talentontwikkeling 

Binnen de afdeling Talentontwikkeling staat het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talenten bij het individu centraal. We werken intensief samen met het UWV voor jobcoaching, Naar Werk en Werkfittrajecten. Ook voeren we voor verschillende opdrachtgevers re-integratie, outplacement en Tweede Spoor trajecten uit. Ter uitbreiding van onze afdeling Talentontwikkeling zoeken wij een 

 

Junior Consultant  (32 uur per week) 

 

 

Wat ga je doen?

Als junior consultant begeleid je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Je werkt onder begeleiding van een ervaren (senior) consultant. Je onderzoekt waar kansen liggen voor de toekomst van de cliënt, zodat hij/zij een stap kan maken op de participatie ladder. Een onderdeel hiervan is het vinden van passend werk of een werkervaringsplaats. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de cliënt in beweging komt bij het ontwikkelen van zichzelf om een duurzame bijdrage te leveren aan de maatschappij. Je coacht de cliënt in dit proces om een passende plek te vinden én te houden. Je werkt hierin samen met het UWV, de sociale omgeving van de cliënt én de werkgever of leidinggevende. Daarnaast verzorg je het administratieve proces. 

 

Wie ben jij?

Als junior consultant ben je starter op de arbeidsmarkt en in het bezit van minimaal een HBO-diploma. Bij voorkeur SPH, MWD of toegepaste psychologie. Je hebt affiniteit met de situaties van de doelgroep (Wajong, ziekte, afstand tot de arbeidsmarkt), een eigen auto en je onderschrijft de christelijke waarden van onze organisatie. Als persoon ben je ondernemend, sociaal vaardig, en heb je passie voor mensen en hun talent. 

 

Wat bieden we jou?
Wij zijn een dynamische, enthousiaste en groeiende organisatie. Wij hebben passie voor mensen en talent! We gaan voor onze cliënten maar ook voor onze collega's. Er is tijd voor gezelligheid onder genot van een goede kop koffie! 
Daarnaast investeren we ook in jouw loopbaan en ontwikkelmogelijkheden door middel van ons talentontwikkelprogramma. Daarnaast heb je goede arbeidsvoorwaarden met een pensioenvoorziening, een vaste werkplek, en krijg je ruimte om je eigen werkwijze te ontwikkelen, te leren van je fouten en je netwerk te vergroten. 
Wij willen het beste voor onze cliënten en opdrachtgevers, maar ook voor jou! 

  

Wil je solliciteren?

Vertel ons in een mail waarom jij bij ons past en stuur deze met je CV naar administratie@vosopmaat.nl

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met één van ons

 

 Kunnen wij je helpen? Neem direct contact met ons op!

050-5035568

info@vosopmaat.nl

Ervaringen

"In twee keer raak"

"Ik investeer in mezelf"

"Mijn nieuwe baan"


Keurmerken

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke, doelgerichte en laagdrempelige manier van werken. Dankzij de expertise en ervaring van onze medewerkers hebben wij al veel organisaties kunnen helpen. Met bewezen resultaat!


Vos Opmaat Consultancy heeft een kwaliteitskeurmerk. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut (CRKBO). Onze consultants zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.