Een beoordelingsassessment is een middel dat direct inzicht geeft in de mogelijkheden van je medewerkers. Je ziet waar de medewerker in uitblinkt en waar de aandachtspunten liggen zodat je hier snel en effectief op kunt sturen. Het instrument wordt vaak gebruikt bij de selectie van nieuwe medewerkers of bij een wijziging in de functie waardoor de taken van de medewerker veranderen.

 

Een assessment kan ook ingezet worden aan het begin van een ontwikkeltraject. Met behulp van een assessment heeft de medewerker in kwestie een goed beeld van zijn/haar uitgangspositie en kan er op een concrete manier gewerkt worden aan de persoonlijke ontwikkeling.

 

Een assessment is meer dan een analyse. Het geeft je direct inzicht, antwoorden en het legt verbanden die zo op het eerste gezicht vaak niet voor de hand liggend lijken. Het assessment bestaat altijd uit een rapport en een of meerdere gesprekken met een gediplomeerd assessor. Hierdoor is zorgvuldigheid en discretie gewaarborgd. Een grondige aanpak is hierbij vanzelfsprekend en er wordt rekening gehouden met maatwerk. Aandacht voor de cliënt staat ten alle tijde voorop; of het nu gaat om een beoordeling of een ontwikkeltraject.

 Kunnen wij je helpen? Neem direct contact met ons op!

050-5035568

info@vosopmaat.nl

Ervaringen

"In twee keer raak"

"Ik investeer in mezelf"

"Mijn nieuwe baan"


Keurmerken

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke, doelgerichte en laagdrempelige manier van werken. Dankzij de expertise en ervaring van onze medewerkers hebben wij al veel organisaties kunnen helpen. Met bewezen resultaat!


Vos Opmaat Consultancy heeft een kwaliteitskeurmerk. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut (CRKBO). Onze consultants zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc.